Почитувани

Ве информираме дека ПЕК Порталот (Системот за Електронска размена на документи со Царинската управа) поради технички интервенции нема да биде достапен во период од 18:00 часот (2 Април)  до 10:00 часот (5 Април) .

Ви благодариме на разбирањето

Царинска управа на РСМ