Царинската управа јавно ве повикува и ве известува дека на ден 25.01.2019 година со почеток во 14:30 часот, во просторијата број 1 на Правниот факултет „Јустинијан Први“ при Универзитетот Св. Кирил и Методиј – Скопје кој се наоѓа на бул. „Гоце Делчев“ број 9б, ќе се спроведе полагање на стручен испит – втор дел (студија на случај) на кандидатите кои го положиле првиот дел (теоретски), со кој ќе се проверува теоретското знаење и стручната оспособеност на лиценцирани застапници, заради самостојна примена на царинските прописи во практиката.

Список на кандидати кои ќе го полагаат вториот дел од стручниот испит (студија на случај):

Р.брИме и презиме на кандидатотВреме на полагањеЛокација

1.

ЕМИЛИЈА АНГЕЛОВСКА

14:30

Просторија 1

2.

ЛИЛЈАНА ХРИСТОВСКА

14:30

Просторија 1

3.

ГОЦЕ СТОЈМАНОВСКИ

14:30

Просторија 1

4.

СОЊА НАСТОВА

14:30

Просторија 1

5.

МАРЈАН ТОДОРЧЕВ

14:30

Просторија 1

6.

ДИМИТРИЈА ЃОРГЕСКИ

14:30

Просторија 1

7.

ИЛИЈА ОРЕШКОВ

14:30

Просторија 1

8.

ДАНЕ СРБАКОСКИ

14:30

Просторија 1

9.

АЦО СТОЈАНОВ

14:30

Просторија 1

10.

НИКОЛА ТАШКОВ

14:30

Просторија 1

11.

РАДИЦА МИЛОШЕСКА

14:30

Просторија 1

12.

АЛЕКСАНДАР ПЕТРОВСКИ

14:30

Просторија 1

13.

КОСТА ЃОНЧЕСКИ

14:30

Просторија 1

14.

ДУШКО ВУКОЈИЧИЌ

14:30

Просторија 1

15.

ОРЦЕ МИТОВСКИ

14:30

Просторија 1

16.

НИКОЛА ТРАЈКОВ

14:30

Просторија 1

17.

САВЕТКА АЛЕКСОВА

14:30

Просторија 1

18.

ТАЊА АПОСТОЛОВА

14:30

Просторија 1

19.

ДАВОР ЈОВАНОВИЌ

14:30

Просторија 1

20.

БОЖИДАР СТОИЛКОВИЌ

14:30

Просторија 1

21.

СИМОНА НИКОЛОВА

14:30

Просторија 1

22.

МАРКО АПОСТОЛОВСКИ

14:30

Просторија 1

23.

МОНИКА-СИЛЕВА СТАНКОВСКА

14:30

Просторија 1

24.

КРИСТИНА ТАНЕВСКА

14:30

Просторија 1

25.

ИЛЧО ВАНЕВСКИ

14:30

Просторија 1

26.

АЛЕКСАНДРА ИВАНОВСКА

14:30

Просторија 1

27.

ВИКТОР ТАТАБИТОВСКИ

14:30

Просторија 1

28.

ЈУСУФ РИЗВ АНИ

14:30

Просторија 1

29.

ЕДМОНД БЕЉУЛИ

14:30

Просторија 1

30.

ДАНИЕЛА КЛОНКОВ

14:30

Просторија 1

31.

КРИСТИJАН ИЛИЕВСКИ

14:30

Просторија 1

32.

ЗЛАТКО КОТЕВСКИ

14:30

Просторија 1

33.

БЛАГОЈ КОЧЕВ

14:30

Просторија 1

34.

ЉУБОМИР САКАЛИСКИ

14:30

Просторија 1

35.

САЊА ПЕТРОВСКА

14:30

Просторија 1

36.

ДРАГАНА АРСОВСКА

14:30

Просторија 1

37.

НИКОЛА МИТЕВСКИ

14:30

Просторија 1

38.

ДАЛИБОР ЃОРГИЕВСКИ

14:30

Просторија 1

39.

АЛЕКСАНДАР АРСОВ

14:30

Просторија 1

40.

ФЛОРИМ ОСМАНИ

14:30

Просторија 1

41.

БОРЈАН СИМЈАНОСКИ

14:30

Просторија 1

42.

САШКО КОЛЕВ

14:30

Просторија 1

43.

АЛЕКСАНДАР ГАЗЕПОВ

14:30

Просторија 1

44.

ВАЛОН ИЗАИРИ

14:30

Просторија 1

45.

МАРКО ТОДОРОВИЌ

14:30

Просторија 1

46.

НИКОЛА ГЛИГОРОВСКИ

14:30

Просторија 1

Исто така со ова известување ги повикуваме и оние кандидати кои порано го имаат положено првиот дел од испитот и не се наоѓаат на објавениов список, а до сега не го полагале вториот дел од испитот, потребно е во рок од 3 дена од денот на објавување на ова известување да се пријават на е-меил адреса кај:

 - Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. и кај Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., за да може да бидат пријавени во списокот на кандидати за полагање на втор дел од испитот. 

Сите кандидати кои се наоѓаат на списокот за полагање задолжително да понесат лична карта заради утврдување на идентитетот.