Photo Galery

25.11.2013 Изложба NO DRUGS 25-26.11.2013 МЕЃУНАРОДЕН СОСТАНОК НА ШЕФОВИ НА СЛУЖБИ ЗА ИСТРАГИ И РАЗУЗНАВАЊЕ НА ЦАРИНСКИ УПРАВИ НА ЕВРОПСКИТЕ ЗЕМЈИ ОД СЦО 21 ГОДИНА САМОСТОЈНА И НЕЗАВИСНА ЦАРИНСКА УПРАВА 05-15.04.2013 ГОДИНА ДОНАЦИЈА НА ОПРЕМА ОД ПРОГРАМАТА ЗА КОНТРОЛА НА ИЗВОЗОТ И ГРАНИЧНА БЕЗБЕДНОСТ НА САД 29.05.2012 ГОДИНА 20 ГОДИНИ ЦАРИНСКА УПРАВА ДОЧЕК НА МАКЕДОНСКАТА РАКОМЕТНА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА 28 ЈАНУАРИ 2012 СТАРТ НА СТОКОВО ЦАРИНЕЊЕ НА ГРАНИЧЕН ПРЕМИН ТАБАНОВЦЕ 28 ЈАНУАРИ 2012 ДЕН НА ДРВОТО - ЦУРМ 23.11.2011 ГОДИНА ДЕН НА ЦАРИНСКА УПРАВА - 14 АПРИЛ 2011 ГОДИНА РАБОТИЛНИЦА НА ТЕМА „ГРАДЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ ВО ЦАРИНСКАТА УПРАВА“ (26.01.2011 ГОДИНА МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ЦАРИНАТА) ПОСТАВУВАЊЕ КАМЕН ТЕМЕЛНИК БЛАЦЕ,11.07.2010 ПОТПИШАНИ ДОГОВОРИ ЗА СОРАБОТКА СО ЦАРИНСКИТЕ УПРАВИ НА АЗЕРБЕЈЏАН И МАУРИЦИУС - ЈУНИ 2010 ГОДИНА ДЕН НА ЦАРИНСКА УПРАВА - 14 АПРИЛ 2010 ГОДИНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ЗА РЕФОРМА НА ЦУРМ, ПОДДРЖАНИ ОД ЕУ - МАРТ 2010 ГОДИНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА СВЕТСКА ЦАРИНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ВО ОХРИД - МАРТ 2010 ГОДИНА ДЕН НА ДРВОТО, ЦУРМ 10.03.2010 ГОДИНА