Дени Интернационал е нов имател на одобрение за Овластен економски оператор, седми по ред.

Со ова вкупно 40% од вкупното надворешно-трговско работење во Република Северна Македонија ќе се врши од страна на економски оператори што се ОЕО. Во рамки на спроведувањето на Програмата за ОЕО уште седум економски оператори се во фаза на добивање на одобрение.

OEO Deni
OEO Deni
Previous Next Play Pause
1