ИмателВид на одобрениеДатум на стапување во сила
Европа АД СкопјеОЕОС Безбедност и сигурност05.01.2019
Фершпед АД СкопјеОЕОЦ – Царински поедноставувања13.02.2019
Дрекслмајер Мануфактуринг Македонија Дооел КавадарциОЕОС Безбедност и сигурност25.06.2019
ИГМ-Трејд Доо КавадарциОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност06.07.2019
Дени Интернационал Дооел СкопјеОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност10.08.2019
Шенкер Шпедиција Дооел СкопјеОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност20.10.2019
Беташпед Доо СкопјеОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност04.11.2019
Викторија Шпед Доо СкопјеОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност04.11.2019
Фалкон Логистик Доо СкопјеОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност 20.11.2019
Мулти Шпед Дооел  Скопје     ОЕОЦ Царински поедноставувања 27.11.201
ВитаминкаАДПрилепОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност29.01.2020

Нелт СТ Дооел Скопје

ОЕОЦ/ОЕОС Царински поедноставувања/безбедност и сигурност

08.03.2020