Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Закони и прописи / Закон за застапување
.

ЗАКОН ЗА ЗАСТАПУВАЊЕ

 Службен весник

 Законот за вршење на работи за застапување во царинските постапки

Сл. весник на РМ бр.180/2014

Закон за изменување на Законот за вршење на работи за застапување во царинските постапки

Сл. весник на РМ бр.154/2015

Закон за изменување и дополнување на Законот за вршење на работи за застапување во царинските постапки 

Сл. весник на РМ бр.192/2015

Закон за изменување и дополнување на Законот за вршење на работи за застапување во царинските постапки 

Сл. весник на РМ бр.23/2016

 Законот за вршење на работи за застапување во царинските постапки

Пречистен текст - Неофицијална верзија

ПОДЗАКОНСКИ ПРОПИСИ

 Службен весник

Правилник за застапување  Сл. весник на РМ бр.207/2015
Правилник за полагање стручен испит  Сл. весник на РМ бр.52/2016
MK | EN | SQ
 Закони и прописи
ЦАРИНСКИ ЗАКОН
ЗАКОН ЗА ЦАРИНСКА ТАРИФА
ЗАКОН ЗА ЦАРИНСКА УПРАВА
ЗАКОН ЗА АКЦИЗИ
ЗАКОН ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ

 Новини
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2016
повеќе ...
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2015
повеќе ...
ИЗВЕШТАЈ ЦУРМ ТРЕТ КВАРТАЛ 2015
повеќе ...
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 106
Вкупно посетители: 10176738

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а