Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Состојба на гранични премини и внатрешни царински испостави

 

Контакт информации за Царинарници и царински испостави (Интерактивна мапа на Царинска управа)

.

  03.03.2017    НОРМАЛИЗИРАН ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ

Информираме дека железничкиот сообраќај кој беше во прекин поради штрајк на вработените во МЖ Инфраструктура и МЖ АД Транспорт, од денес (02.03.2017 година - 15.30 часот) е целосно нормализиран, како на влез така и на излез од Република Македонија.
повеќе ...

20.02.2017   ПРЕКИН ВО ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ

Поради штрајк на вработените во МЖ Инфраструктура и МЖ АД Транспорт од 18.02.2017 година од 07.00 часот железничкиот сообраќај е во целосен прекин како на влез така и на излез од РМ.Според неофицијални информации штрајкот ќе трае се до исполнување на нивните барања.
повеќе ...
17.02.2017   НОРМАЛИЗИРАН СООБРАЌАЈОТ НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ ЕВЗОНИ - БОГОРОДИЦА

Ве известуваме дека од денес 17.02.2017 година (петок) од 11 часот блокадата на ГП Евзони – Богородица од грчка страна е прекината, односно повторно е воспоставен нормален проток на патнички и товарни моторни возила на овие гранични премини.
повеќе ...
31.01.2017   СТОПИРАН ПАТНИЧКИОТ И ТОВАРНИОТ СООБРАЌАЈ НА ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН ЕВЗОНИ

Поради штрајк на грчките земјоделци oд вчера (30.01.2017) од 16:00 часот, целосно е стопиран патничкиот и товарниот сообраќај од и за Република Грција на граничниот премин Евзони.
повеќе ...
12.01.2017   НОРМАЛИЗИРАН СООБРАЌАЈОТ НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ КОН ГРЦИЈА

Ве известуваме дека денес 12.01.2017 година (четврток) во 9 часот повторно е воспоставен нормалниот проток на товарни моторни возила во Република Грција односно сообраќајот на влез и излез, во и од Република Македонија, се одвива нормално, согласно временските услови.
повеќе ...
11.01.2017   ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СОСТОЈБА НА ГРАНИЧЕН ПРЕМИН БОГОРОДИЦА – ЕВЗОНИ

Ве информираме дека добиено е известување од грчка полиција во кое стои дека поради снежни наноси на автопатот во Република Грција прекинат е сообраќајот за товарни моторни возила.
повеќе ...
14.11.2016   ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА

Ве известуваме дека на ден 16.11.2016 (среда) од 08:00 часот до 10:00 часот заради интервенција на водовод од страна на ЕВН Македонија, ќе има прекин на напојувањето со електрична енергија на сите стопански и нестопански потрошувачи и објекти на граничниот премин Богородица, со што отежнато ке биде и работењето на царинска испостава Богородица и царинска испостава Гевгелија.
повеќе ...
12.09.2016   Сообраќајот на патниот правец кон Блаце се одвива без застој

Од 18-30 ч. сообраќајот на патниот правец кон граничниот премин Блаце се одвива без застој.
повеќе ...
 

MK | EN | SQ
 Новини
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2015
повеќе ...
ИЗВЕШТАЈ ЦУРМ ТРЕТ КВАРТАЛ 2015
повеќе ...
 Линкови

 
 
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 47
Вкупно посетители: 10063630

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а